Accesul în vederea efectuării unei comenzii îi este permis oricărui client / cumpărător.
Pentru motive justificate S.C. “BICONI” S.R.L. îşi rezervă dreptul de a restricționa accesul clientului / cumpărătorului în vederea efectuării unei comenzi şi / sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității clientului / cumpărătorului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel S.C. “BICONI” S.R.L..

în oricare dintre aceste cazuri, clientul / cumpărătorul se poate adresa departamentului de relații cu clienții al S.C. “BICONI” S.R.L., pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus menționate.

Comunicarea cu vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din site, vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

S.C. “BICONI” S.R.L. poate publica pe site informații despre bunuri şi / sau servicii şi / sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente bunurilor şi / sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) şi includ T.V.A..

Toate informațiile folosite pentru descrierea bunurilor şi / sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia) nu reprezintă o obligație contractuală din partea vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Leave us a Comment